Sprachwahl:       

home

Declarație privind protecția datelor

a societății AGRECO R.F. GÖDERZ GmbH

Vă mulțumim pentru interesul acordat paginii noastre de Internet.

Protecția datelor este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, vrem să vă informăm cu privire la utilizarea datelor dvs., care sunt colectate pe site-ul nostru atunci când vizitați pagina și prin intermediul întrebărilor de contact. Dacă aveți și alte întrebări, le puteți transmite direct la noi.

Răspunderea pentru prelucrarea datelor personale, în sensul Regulamentul General privind Protecția Datelor (=„RGPP” Regulamentul EU 2016/679) o poartă conducerea societății AGRECO R.F. GÖDERZ GmbH:

dl. ing. dipl. Richard Göderz
Mündener Str. 19
37218 Witzenhausen

Siguranța datelor

Siguranța datelor dvs. este importantă pentru noi. Site-ul nostru utilizează numai așa-numitele module cookie de sesiune, care sunt șterse la închiderea browserului. Mai mult, nu există nicio utilizare a serviciului Google Analytics, nu se acordă accesul la rețelele sociale și nu este conectat la Google Maps sau altele similare. De asemenea, site-ul nostru nu conține un formular de contact în care datele cu caracter personal sunt stocate intermediar.

Colectarea datelor

Datele pe care noi le colectăm sunt fișiere log cu adresă IP. Noi le folosim pentru optimizarea tehnică și în scopul siguranței, pentru a identifica atacurile și a le putea bloca.

Sunt stocate, printre altele, numărul de accesări pe zi, data și durata accesării, browserul folosit, sistemul de operare utilizat și țara de origine.

Cu ajutorul fișierelor log pot fi întocmite statistici. Datele înregistrate sunt utilizate fără a fi alocate persoanei dvs. sau altor profiluri, exclusiv pentru evaluări statistice în scopul operării, securității și optimizării ofertei noastre online.

Secțiunea cu autentificare pentru clienți

O secțiune a site-ului nostru este protejată prin parolă. În acest caz, clientul sau noul client interesat primește acces prin intermediul unui câmp de autentificare. Veți primi un nume de autentificare și o parolă de acces dacă ne-ați furnizat adresa dvs. de e-mail.

Stocarea datelor după contactare

Dacă ne-ați contactat (de ex. prin telefon sau email), vă vom stoca datele în scopul prelucrării solicitării cât și pentru cazul în care vor apărea întrebări de monitorizare.

Datele stocate pot conține pe lângă numele dvs. și datele de contact directe (cum ar fi numărul dvs. de telefon, adresa de e-mail sau adresa poștală), și date suplimentare, de ex. care rezultă din semnătura dvs. de e-mail sau din informațiile rămase. Mesajele de pe telefon sunt create în momentul contactării prin telefon, iar datele sunt transmise persoanei responsabile, în format tipărit sau digital.

Transmiterea datelor cu caracter personal

Ca parte a activității noastre de organism de control, folosim datele personale pentru îndeplinirea sarcinilor noastre de autoritate publică sau a obligației noastre legale de a coopera; un transfer către terți este posibil doar în acest context.

Toate organele de control sunt obligate prin lege să țină un registru al tuturor companiilor care au încheiat cu acestea un contract privind controlul și certificarea. Informațiile obligatorii sunt afișate în certificatul de exploatare, care este stocat ca un scan pe site-ul MADR.

AGRECO nu operează niciun marketing sau buletin informativ. Ne îndeplinim obligația de a ne informa clienții despre modificări fundamentale aduse site-ului nostru, prin publicarea de informații sau prin contactarea direct, în scris, a clienților noștri.

Link-uri externe

Dorim să menționăm faptul că site-ul nostru conține link-uri către pagini externe pe care le puteți utiliza pe proprie răspundere. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că noi nu avem nicio influență asupra prelucrării datelor pe alte site-uri.

Totodată dorim să vă informăm că transferul datelor pe Internet (de ex. prin comunicarea pe email) poate prezenta breșe de securitate și nu poate garanta o protecție completă împotriva accesului terților.

Drepturile persoanei vizate

În conformitate cu art. 15 până la 20 RGPP, dacă prevederile legale sunt îndeplinite, aveți următoarele drepturi: dreptul la informații, la ajustare, la ștergere, la limitarea prelucrării, la transferul datelor.

În conformitate cu art. 21(1) RGPP aveți dreptul de a vă opune prelucrărilor care se bazează pe art. 6 (1) f RGPP, cât și prelucrării în scopul marketingului direct.

Dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere

Conform art. 77 RGPP, aveți dreptul de a depune plângere la autoritatea de supraveghere, dacă considerați că prelucrarea datelor dv. personale nu se desfășoară conform legii.

Declarație generală GDPR privind protectia datelor